Sari la conținut

Zilele ClubFord 2023: Pasionații de Ford se reunesc pentru o întâlnire memorabilă!

Zilele ClubFord 2023 Pasionații de Ford se reunesc pentru o întâlnire memorabilă!

Dacă ai în garaj un FORDmidabil, nu poți rata ZILELE CLUBFORD 2023! Înscrie-te acum și alătură-te celor peste 15 ani de tradiție în organizarea celei mai mari întâlniri naționale dedicate posesorilor și pasionaților de mașini Ford din România. ClubFord.ro este gazda acestui eveniment de suflet al fanilor Ovalului Albastru, aducând împreună într-un singur loc zeci de participanți entuziaști din toată țara pentru a trăi o experiență auto inedită.

An de an, Zilele ClubFord reușesc să capteze atenția iubitorilor de automobile, iar ediția din acest an promite să fie cu adevărat specială, cu numeroase activități și concursuri pe placul tuturor participanților.

Cum a fost la Zilele ClubFord 2022

Zilele ClubFord 2023

Un moment de mare așteptare în cadrul evenimentului este desemnarea Mașinii ClubFord 2023. Toți participanții au ocazia să-și susțină favorita, iar mașina aleasă de public va fi răsplătită cu premiul cel mare și va purta cu mândrie titlul onorific pe tot parcursul anului următor.

Competițiile pentru cel mai frumos exterior și cele mai frumoase jante vor fi în centrul atenției, acoperind o varietate de stiluri – de la cele stock, OEM și OEM+ până la cele complet personalizate. Câștigătorii vor fi răsplătiți cu pachete de produse pentru curățare și întreținere, asigurându-se astfel că mașinile lor vor străluci pe șosele.

Păstrând tradiția de 15 ani, se va organiza și o competiție pentru cel mai bun interior, care va încuraja pasionații de detalii și curățenie să-și etaleze mândria. Cel mai îngrijit și ordonat interior va fi recompensat cu un generos pachet format din produse și accesorii de detailing, menite să-i mențină frumusețea și calitatea pe termen lung.

Importanța compartimentului motor nu este uitată, acesta fiind și el pus sub lupă într-un concurs dedicat. Participanții care își dedică timp și pasiune pentru a-l păstra cât mai curat și în perfectă stare vor fi răsplătiți cu un premiu oferit de sponsorii evenimentului.

Pentru a păstra spiritul tradiției, va fi acordată distincția „Oldtimer-ul ediției”. Cel mai vechi Ford prezent la întâlnire va primi din partea ClubFord un voucher pentru o revizie completă, incluzând ulei, filtru de ulei și filtru de aer, astfel încât să continue să ruleze cu demnitate pe drumurile patriei.

Participanții care vor veni de la distanțe mari pentru a fi prezenți la eveniment vor fi și ei recompensați. „Călătorul ediției” va fi premiat pentru determinare și dedicare, demonstrând astfel că pasiunea pentru mașinile Ford nu are limite geografice.

Zilele ClubFord 2023 nu se limitează doar la concursuri și distincții, ci oferă și oportunitatea de a participa la workshop-uri interactive. Parteneri de încredere, precum Vali Porcișteanu Driving School, SMURD sau ISU, vor organiza seminarii despre siguranța rutieră, acordarea primului ajutor, conducerea defensivă și diverse subiecte tehnice, contribuind astfel la creșterea cunoștințelor și responsabilității participanților în trafic.

Evenimentul este susținut de Asociația NonProfit ClubFord și se bucură de sprijinul partenerilor Ford România, Hankook Tire România, Ursus Cooler, Motul România, MadDog Garage, Sigemo, Pro X și AlexCars, cărora organizatorii evenimentului Zilele ClubFord 2023 le mulțumeste pentru implicare și sprijin în organizarea acestei întâlniri memorabile.

În plus, organizatorii evenimentului Zilele ClubFord 2023 au o recunoștința deosebită față de Complexul Turistic Pănicel, care oferă locația perfectă pentru ca pasionații de Ford să se reunească și să împărtășească aceeași pasiune pentru mașinile pe care le iubesc.

Dacă ești pasionat de mașinile Ford și vrei să trăiești o experiență memorabilă alături de o comunitate unită de aceeași pasiune, nu ezita să te înscrii la Zilele ClubFord 2023! Aici vei găsi oportunitatea de a-ți etala mașina, de a învăța lucruri noi și de a întâlni oameni cu aceleași interese ca ale tale. Așadar, pregătește-te pentru un weekend plin de distracție și pasiune în lumea fascinantă a mașinilor Ford!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nv-author-image