Sari la conținut

GREVA PROFESORILOR și ipocrizia părinților care se opun

GREVA PROFESORILOR și ipocrizia părinților care se opun

Cadrele didactice se află în GREVA PROFESORILOR din cauza salariilor ridicole, iar Guvernul încearcă să le ofere mită de 2000 de lei sau vouchere pentru cumpărături de la diferite magazine, care, probabil, ascund un interes ulterior.

GREVA PROFESORILOR

Greva Profesorilor
Greva Profesorilor

Opinia publică s-a împărțit în două tabere, dar majoritatea pare să fie împotriva profesorilor, aducând argumente ridicole cum ar fi „lăsați, că faceți o grămadă de bani din meditații”, „ce, nu vă ajunge că încurcați copiii cu noțiuni inutile, acum mai vreți și bani pentru asta?”, „nu avem nevoie de școală, noi știm cum să ne trăim viețile” sau cea mai halucinantă „profesorii fac grevă acum pentru că Rusia îi manipulează!”.

IPOCRIZIA AȘA-ZIȘILOR PĂRINȚI

Dar cei mai RIDICOLI, PENIBILI și PERVERȘI sunt părinții care sunt împotriva celor care își cer drepturile prin GREVA PROFESORILOR. Această specie de părinți blamează dascălii că și-au ales să facă GREVA PROFESORILOR chiar acum, în pragul examenelor. Se bat cu cărămida în piept că sunt îngrijorați de viitorul copiilor lor și acuză GREVA PROFESORILOR pentru viitorul eșec al copiilor lor.

Nu vă e, mă, rușine, ipocriților?! Voi ori sunteți pur și simplu niște oi teleghidate de opinia publică și de efectul de turmă, ori sunteți cu adevărat ipocriți și vă pasă, de fapt, de portofelele voastre, că ați băgat bani în meditații și acum vă trebui să suplimentați. Că dacă v-ar fi păsat, într-adevăr, de viitorul copiilor voștri, ați fi fost alături de profesori, pentru viitorul unei Românii EDUCATE.

Sau poate nu aveți capacitatea necesară să înțelegeți și să vedeți mai departe de ziua de mâine. Dreptul la învățământul gratuit s-a obținut prin sacrificii enorme în trecut și voi acum vă căcați pe voi pentru câteva zeci-sute de lei în plus pentru o miză atât de mare, educația? E nevoie de sacrificii din partea tuturor pentru un viitor mai bun. Să vă fie rușine!


Ce este și mai ironic referitor la ceea ce am scris mai sus, este faptul că elevii au înțeles importanța educației, că profesorii au dreptul la o viață decentă, că nu este corect să câștige de 3 ori mai puțin decât un salahor și sunt alături de profesori. Practic, copiii le-au dat o lecție părinților obtuzi.

Elevii sustin Greva Profesorilor
Elevii susțin Greva Profesorilor

Perspectiva pentru educație și cadrele didactice pare sumbră în România. Se conturează o situație în care majoritatea oamenilor nu mai consideră necesară o educație care să depășească nivelul minim al abilităților de lectură și scriere. Se poate observa că nici guvernele nu mai acordă o importanță deosebită educației. Această realitate alarmantă ne aduce într-un viitor îngrijorător, în care se poate spune că am intrat în era „Idiocracy”.

Un comentariu la „GREVA PROFESORILOR și ipocrizia părinților care se opun”

  1. Pingback: Râmnicu Vâlcea, un oraș mai curat și mai organizat decât Frankfurt am Main (Germania) - OvidiuCigoianu.ro | Blog Personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nv-author-image