Sari la conținut

CAUT AMANTĂ! ROG SERIOZITATE!

Ovidiu Cigoianu

Așa nu se mai poate! Da, caut amantă! Am ajuns la capătul răbdării; simt că nu mai pot trăi așa. Înainte să ridicați sprâncenele sau să aruncați cu pietre în ecran, lăsăți-mă să explic. Vreau o amantă. Da, ați citit bine. Situația a devenit insuportabilă, iar eu… eu pur și simplu nu mai pot. M-am hotărât să-mi caut amantă! Să mai stiu și eu ce e ăla sex nebun fară griji și stres, să beau și eu o cafea liniștit cu femeia, să plec cu ea de nebun cu mășina noaptea la 1, fix atunci când ni „se scoală”.

Nu vă grăbiți să judecați. Viața mea de cuplu a ajuns într-un punct în care romantismul pare o relicvă din trecut, iar zilele noastre sunt un maraton epuizant de sarcini și responsabilități. Sex? Lasă că e bine și fără! Cine mai are timp și energie pentru asta după o zi de alergătură după fetița noastră și îndeplinit sarcini domestice? Ce mi-e dor… mi-e dor să petrec timp de calitate în compania unei femei, să ies la întâlniri, să simt din nou fluturi în stomac.

Dar, stai puțin, nu te grăbi să tragi concluzii. Hai să-ți spun exact ce caut la o „amantă”. Trebuie să știe să gătească – nu doar o omletă sau paste, ci să aibă adevărat talent culinar. Să-i placă curățenia, nu doar să treacă cu aspiratorul, ci să simtă o adevărată pasiune pentru ordine și lustruire. Și, cel mai important, să adore copiii. Da, să fie genul care nu se sperie la primul țipăt și care poate să îngâne cântece de leagăn chiar și în somn.

Vedeți acum de ce am nevoie de o „amantă”? Pentru că, în realitate, nu caut o aventură, ci pe cineva care să preia o parte din greutățile soției mele. Vreau că ea să aibă mai mult timp liber, să se poată relaxa și să ne redescoperim dragostea și pasiunea care acum nu prea se zăresc printre pachetele de scutece și mormanele de rufe de spălat.

Deci, prin căutarea mea de „amantă”, de fapt, îmi caut soția. Vreau să o recuceresc, să o redescopăr așa cum era odată, liberă, odihnită și fericită. În acest mod ingenios, „amanta” mea va fi, de fapt, soția mea – femeia pe care o iubesc mai presus de orice (mint, o iubesc pe fiică-mea și mai mult, dar ea nu se supară) și cu care vreau să petrec fiecare clipă.

Prin urmare, dacă cunoașteți pe cineva care se potrivește descrierii… Ce vreau de fapt este să îmi iau angajamentul de a face viața soției mele mai ușoară, să împărțim sarcinile și responsabilitățile, astfel încât amândoi să avem timp să ne bucurăm unul de altul. Să râdem, să ne iubim și să trăim frumos, așa cum merităm.

În concluzie, da, amantă caut… dar nu oricum. Caut versiunea cea mai liberă, odihnită și fericită a soției mele. Și promit, rog seriozitate!

PS: Acest articol este, de fapt, o declarație de dragoste, în stilul meu, pentru soția mea!

PPS: Da, baby, știu! Sunt tâmpit! 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nv-author-image